Hondensportvereniging

'De Doordouwers'

Gastenboek

Fred Kok
31-03-17 23:29:54
Hallo,
Op 24 maart heb ik enkele opnames van bovenaf gemaakt. Misschien wel leuk .... Zie: https:­//­myalbum.­com/­album/­YVaISxzicrq9
Geert GEERT BOS
14-03-17 09:41:25


NL.DOET.

ZATERDAG 11 MAART ZIJN WE BIJ HSV “DE DOORDOUWERS”, MET EEN GROTE GROEP VAN CA 25 VRIJWILLIGERS AAN DE SLAG GEGAAN OM HET TERREIN EN HET CLUBGEBOUW ER WEER FRIS EN SCHOON UIT TE LATEN ZIEN.
DE OPKOMST WAS GELUKKIG GROOT EN VELE HANDEN MAKEN “LICHT” WERK. ER WERD GEVERFD, KLEINE GEBREKEN WERDEN AANGEPAKT,HET DAK WERD GEREPAREERD EN HET INTERIEUR VAN DE KANTINE EN KEUKENTJE WERD DOOR DE INTERIEURVERZORGSTERS GRONDIG GEREINIGD. STOEPJES WERDEN ONKRUIDVRIJ GEMAAKT EN DE GREPPEL WERD EENS GOED ONDER HANDEN GENOMEN. WAT EEN WERK HEBBEN ONZE JONGSTE VRIJWILLIGERS DAAR VAN GEHAD. AAN HET EIND VAN DE DAG LIEP HET WATER WEER VRIJ DOOR DE GREPPEL, NIET MEER GEHINDERD DOOR DE DICHTE BEGROEING.
WAT WAS HET EEN PRACHTIGE DAG ,TIJDENS DE KOFFIE EN DE THEE PAUZES KONDEN WE HEERLIJK BUITEN ZITTEN, GENIETEND VAN DE VOORJAARSZON.
DE KNOTWILGEN EN DE BOMEN WERDEN FLINK GESNOEID, ER LIGT EEN BEHOORLIJKE BULT AAN TAKKEN VOOR HET LOONBEDRIJF OM TE HAKSELEN/VERSNIPPEREN. GUIDO ZIJN AUTO DIENDE ALS VERVOERMIDDEL OM DE TAKKEN VAN HET VELD TE HALEN EN NAAR DE STAPEL TE BRENGEN. LINKS ACHTERIN GING DAT NIET DAAR WAS HET VELD VERSCHRIKKELIJK NAT. ENKELE DAMES HADDEN DAAR NIET ZOVEEL MOEITE MEE. ZIJ BANJERDEN LEKKER DOOR HET WATER MET HET VERSLEPEN VAN DE TAKKEN.
DE LUNCH WAS PRIMA VERZORGD. DE BROODJES, FRUIT, SOEP CHOCOLADEMELK/MELK SMAAKTEN HEERLIJK NA AL DIE INSPANNING. WE HEBBEN MET ZIJN ALLEN HARD GEWERKT, HET WAS EEN HEERLIJKE DAG. NA ZO’N DAGJE NOESTE ARBEID IS HET FIJN DAT JE BIJ VERTREK ZO’N MOOI VELD EN HET OUDE GEBOUWTJE ER WEER ZO VERORGD BIJ ZIET LIGGEN.
ALLE VRIJWILLIGERS HEEL ERG BEDANKT VOOR IEDERS INZET. HET WAS EEN HEERLIJKE DAG. EEN SPECIAAL DANKWOORD VOOR ALLE JONGE VRIJWILLIGERS. SUPER DAT JULLIE ZO FANTASTISCH GEHOLPEN HEBBEN.
GEERT
Geert Bos
23-10-16 20:44:26
Strandwandeling Schoorl okt.2016.

Het liet zich vanmorgen een beetje triest aanzien wat het weer betreft. Maar bij de Mc.Donalds in Joure op het parkeerterrein had zich toch een flinke groep verzameld voor de strandwandeling. Na ruim anderhalf uur rijden arriveerden we in Schoorl/Kamperduin. Het weer werd beter en er was een drukte van belang op het strand. Veel hondenliefhebbers. Vanaf oktober mogen de honden weer loslopen op het strand. Het is prachtig dat je al die honden zo op het strand ziet rennen en zo goed met elkaar ziet omgaan. De sfeer was heel gezellig. Na ruim een uur wandelen zijn we teruggelopen naar restaurant Struin waar ons namens de klup een heerlijke lunch werd aangeboden. Wandelen langs het strand maakt hongerig. Na de lunch kon er weer gewandeld worden of je kon er voor kiezen naar huis te gaan. Het is een prachtige dag geweest. Activiteiten commissie en bestuur hsv de Doordouwers heel erg bedankt. De honden waren moe bij terugkeer. Siebe heeft liggen dromen en is nog nauwelijks in beweging geweest.

Geert en met een poot van Siebe. De schapendoes
Geert Bos
06-03-16 09:34:24
Ik las in het schapendoes clubblad een leuk artikel over kalmerende signalen van de hond. In dat artikel stond een leuke verwijzing als je meer wilt weten over angst en agressie bij je hond kijk dan eens op www.moniquebladder.nl
Ayton & Lindsay Hiemstra
05-01-16 15:51:50
De snertwandeling
we gingen eerst koffie op de parkeerplaats drinken
toen gingen we naar het bos er was ook een uit kijktoren
het was heel modderig en vies maar het was gezellig
er was ook een hond die een hele grote tak bijzig had en bijna iedereen om sloeg
een paar honden gingen ook zwemmen
een hond kwam niet uit het water maar uiteindelijk wel
en we zagen de uitkijktoren en we gingen er op en een paar honden gingen ook mee dat was heel leuk
en onze hond sunny ging de hele tijd in de dorens spelen
en toen kwamen we bij de parkeerplaats een paar honden moesten in de auto blijven
toen gingen we eten in het restaurant het eten was heel lekker
en er was ook een speeltuin
en later gingen we naar huis
Tonen: 5  10